Föreläsning: ”Det smarta och enkla aktiesparandet – investmentbolag”

Vill du ha inspiration om hur man på ett både enkelt och smart sätt sparar i aktier?

Jag tänkte passa på att slå ett slag för min föreläsning. Temat är detsamma som boken, det vill säga inspiration för ett enkelt och smart aktiesparande genom investmentbolag. Ett utmärkt alternativ för den som söker ett billigare och smartare alternativ än bankens rekommenderade aktiefonder.

Sedan jag släppte boken i höstas har jag också kört min föreläsning vid ett flertal tillfällen. Igår kväll besökte jag Aktiespararna i Stockholm Vasa. Jag har även föreläst vid flera tillfällen i Stockholm samt i Helsingfors, Växjö, Nyköping, Västerås m.fl.

Det har varit uteslutande trevliga tillställningar med mycket frågor från publiken. Välkommen med förfrågan för ditt företag, din förening (Aktiespararna?) eller annan grupp som är intresserade av en föreläsning som kan inspirera till ett smart aktiesparande.

Här nedan en liten teaser där jag freestylar på temat investmentbolag i tio minuter:

 

Önskar er alla en riktigt trevlig Kristi Himmelfärds-ledighet!

Bästa hälsingar,

Marcus

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s