Om Rationalisten

Om mig: Jag heter Marcus Fridell och är Civilekonom med en bakgrund som aktiemäklare och aktieanalytiker på Nordea, författare till boken Bygg en förmögenhet – Investera i investmentbolag.

Marcus Fridell i media:

Föreläsning: Vill ditt företag ha en inspirerande föreläsning om ”det enkla och smarta aktiesparandet” och vilken skillnad det kan göra för dig? Passande till företagsevent eller liknande. Nivån anpassas efter målgruppen. Välkommen med din förfrågan i kontaktformuläret!

Rationalisten.com är en blogg om investeringar i allmänhet och om börsen i synnerhet. Mitt mål med Rationalisten.com är att inspirera privatpersoner till klokare investeringsbeslut.

Följ mig på Twitter: @vasastansdesken

Prenumerera på bloggen: Fyll i din e-postadress så missar du inga blogginlägg.

Disclaimer: Inget av innehållet på bloggen utgör någon investeringsrådgivning och ska heller inte uppfattas eller nyttjas som sådan. Alla köp av aktier eller andra investeringsbeslut sker alltid på egen risk och ska därför också grundas på en egen bedömning och din egen analys av den aktuella investeringen. Skribenten på bloggen kommer alltid att redogöra för sitt eget eller närståendes innehav i det fall att enskilda aktier nämns i blogginlägg.