Boken

 

Nu finns min bok Bygg en förmögenhet – Investera i investmentbolag att köpa hos alla stora bokhandlare och du kan den beställa den på t.ex. Bokus eller Adlibris. Du är också välkommen att kontakta mig för personligt signerade ex för 200 kr styck+eventuell frakt. Rabatt vid större kvantiteter.

Att investera i investmentbolag framstår som ett både enkelt och smart sparande. Jämför man med fonder har investmentbolag i regel en klart lägre förvaltningsavgift. De senaste 15 åren har de dessutom avkastat avsevärt bättre än den genomsnittliga aktiefonden. Investmentbolag framstår därmed som ett mycket rationellt sparande för den som samtidigt vill göra det enkelt för sig.

Den insikten och en vilja att sprida kunskap om ett smartare sparande är bakgrunden till att jag bestämde mig för att skriva den här boken. Jag hoppas att den kan bli ett verktyg för dig som vill bygga upp ett smart aktiesparande. Kanske blir den din inspirationskälla för att bygga upp en stabil ekonomisk trygghet eller till och med en förmögenhet.

framsida i jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensioner:

Fondpodden – Bloggaren Petrusko recenserar boken (från 15:10 in i klippet)

Svolders VD rekommenderar boken på bolagets årsstämma (19:00 in i klippet)

Stefan Thelenius – Bloggar på z2036

Cosmonomics – Blogg om ekonomi m.m.

Recension på finska – av Seppo Sinisaari

 

Trevlig läsning!