Fruganportföljen: Billig verkstad till rabatt

Fruganportföljen köper mer i Industrivärden.

Fredrik Lundberg har lastat in över en halv miljard kr i Industrivärden efter senaste kvartalsrapporten. Vi gillar portföljen där Volvo och Sandvik utgör halva portföljen. Övriga delar är Handelsbanken, Essity, SCA, Ericsson och Skanska. Flera av bolagen framstår som konservativt värderade. Investmentbolaget handlas i sin tur dessutom till en rabatt på 8 procent. Det är inte så högt som det varit tidigare, men ändå en rabatt på en portfölj med tillsynes lågt värderade bolag.

Jag talade förresten om investmentbolagen i Direkt för ett par veckor sedan:

Fruganportföljen ser därmed ut enligt följande:

Trevlig helg och på återhörande!

Marcus

Disclaimer: Jag äger aktier i Industrivärden. Texten är avsedd att ge inspiration och nya idéer för läsaren, men utgör inte investeringsrådgivning. Alla köp av aktier eller andra investeringar sker alltid på eget ansvar och ska baseras på din egen analys.

2 reaktioner på ”Fruganportföljen: Billig verkstad till rabatt

  • Jättekul att höra! 🙂

   Det finns inte tid för att skriva längre grejer finns inte då jag gör det för Privata Affärer och Placeringsguiden istället. Men ett köp i månaden till Fruganportföljen fortsätter förstås som utlovat tills miljonen är nådd. På god väg nu!

   Trevlig helg!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s