Läs mig i Privata Affärer och Placeringsguiden

Sedan januari skriver jag mer omfattande för Privata Affärer och Placeringsguiden som är Sveriges ledande privatekonomiska magasin. Nu har dom tagit fram ett erbjudande till dig som följer mig här på bloggen för att ni ska kunna hänga med och läsa vad jag skriver i tidningen. Med länken privataaffarer.se/marcuserbjudande får du 6 nummer av Privata Affärer + 2 nummer av Placeringsguiden för bara 299 kr (ord 792 kr).

Erbjudandet har ingen irriterande automatisk förlängning eller andra konstiga extrakostnader utan du betalar bara 299 kr en gång och kan sedan njuta av 8 tidningar som kommer hem till brevlådan. Hoppas du vill prova!

Nyligen skrev jag bland annat en större artikel om det spännande temat börsbubblor och fler intressanta teman är under produktion.

Nedan ett fint välkomnande som jag fick i det senaste numret av Privata Affärer:

Hoppas ni vill hänga med och läsa även mina längre texter och dessutom andra skribenters aktiecase och smarta tips om hur man sköter sin privatekonomi i största allmänhet (tips inför deklarationen, försäkringar, bolån, fonder m.m.)

privataaffarer.se/marcuserbjudande

Bästa hälsningar

Marcus

2 reaktioner på ”Läs mig i Privata Affärer och Placeringsguiden

 1. Intressant Marcus, alltid läsvärda texter.
  Tyvärr så vet jag med erfarenhet att PA förlängt avtal utan tillåtelse. Något som gör att jag aldrig mer kommer teckna dessa, trist då du var en av skribenterna man så fram emot att läsa mer från.

  Jag rosar också din bok, riktad mot investmentbolag som har skjutit min ekonomi till nya höjder.

  Ser fram emot fler matnyttiga inlägg från din sida!

  Trevlig onsdag på dig,

  Med vänlig hälsning
  Jesper

  Gilla

  • Hej Jesper! Tack för superfina ord om mitt skrivande. Vad jag förstått ska de alltid ha kört utan autoförlängning. Skulle det hända igen går det säkert att lösa om man ringer kundservicen.

   Ha en fin dag du också! =)

   /Marcus

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s