Svolders VD rekommenderar investmentbolagsboken

Förra veckan höll Svolder bolagsstämma. Investmentbolagets VD Ulf Hedlundh är en för småsparare klok röst att lyssna till. Hans VD-ord i årsredovisningar och kvartalsrapporter är alltid matnyttig läsning och många gånger en något mer frispråkig röst än gemene börs-VD. Ulf förklarade att investmentbolag är duktiga på att placera pengar. Dessutom omnämnde han min bok om investmentbolag samt Spiltans investmentbolagsfond.

I klippet nedan finns klippet och omnämnandet av boken kommer strax efter 18:40 in i klippet:

2 reaktioner på ”Svolders VD rekommenderar investmentbolagsboken

    • Verkligen, bra reflektion. Lite likt Spiltan lägger de in något som kan liknas vid utbildande inslag i sin kommunikation med aktieägarna. Känns klart aktieägarvänligt och inte minst för oss ”småsparare”.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s