E-bok lanserad

Nu har ”Bygg en förmögenhet – investera i investmentbolag” lanserats även som E-BOK. Detta har efterfrågats från flera håll och mitt förlag Ekerlids var snabba med att lyssna in på detta. E-boken finns nu att ladda ned på Bokus och Adlibris.

ebok

På senare tid har jag fått äran att göra flera TV-intervjuer och det har skrivits en del artiklar om boken. Jag har samlat dessa klipp och artiklar under fliken ”Om oss”.

Hösten fylls också upp med diverse trevliga events. Igår exempelvis höll jag ett föredrag om ”Det enkla aktiesparandet – Investmentbolag” på Aktiespararna i Nyköping. Den 17-18 november kommer jag att föreläsa och signera böcker på INVEST 360. Kolla gärna in eventet där ett flertal intressanta finansprofiler kommer att finnas på plats och föreläsa.

Skulle ditt företag eller annan organisation vara intresserade av en föreläsning om investmentbolag och min nysläppta bok? Eller skulle du vilja köpa in ett gäng signerade böcker, kanske att ge till anställda eller som julklappar till barnbarnen. Välkommen att kontakta mig med din förfrågan.

På återhörande!

Bästa hälsningar,

Marcus Fridell

2 reaktioner på ”E-bok lanserad

 1. Tack för en välskriven och inspirerande genomgång av investmentbolagen. Jag månadssparar till mina fyra barnbarn. I boken saknar jag en redogörelse för betydelsen av direktavkastningen långsiktigt.
  Tacksam för din kommentar.
  Bästa hälsningar
  Bo Ericson

  Gilla

  • Hej Bo! Vad härligt att höra att boken inspirerade dig. Och grattis till dina barnbarn som får ett rationellt sparande 🙂 Tack för din kommentar. Jag har inte någon jättestark åsikt om utdelningsnivåerna och kanske är det därför ämnet inte fått så mycket utrymme i boken. För investmentbolag finns eventuellt en poäng att hålla uppe utdelningsnivån för att hålla nere substansrabatten. Jag skriver på s. 105 om den så kallade ”Utdelningshävstången” som man kan dra nytta av om man köper investmentbolag med hög utdelning och hög rabatt.

   Vad gäller de stora investmentbolag idag har bolag som Investor och Industrivärden en hygglig direktavkastning på omkring 3 procent medan ex Lundbergs alltid varit mer restriktiva med utdelning (f n ca 1 %). Det skulle kunna vara en poäng att utveckla ämnet lite mer i boken, tack för feedbacken. Ha det gott!

   /Marcus

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s